Jag har upptäckt Amerika

 
Ja Jag har upptäckt Amerika. Jag är väl inte den första som gör det men det var ju å andra sida inte Columbus heller.  Jag upptäckte Amerika igår morse lokal tid. Jag har ankrat i en vik utanför Bridgetown på Barbados. 
 
Seglingen över gick bra. Motvind första natten, nästan ingen vind några dagar på mitten och mycket vind en natt under sista halvan. I övrigt var det bra vindar. Seglingen tog nästan exakt 25 dygn. Jag kommer stanna här några dagar och ta det lugnt, sen fortsätter jag ner mot Trinidad. 
 
Jag hoppas på att kunna uppdatera bloggen inom kort igen och ge er mer information om seglingen och om livet på Barbados.
 
//Fredrik
 
 
#1 - - Anki:

Hej!
Skönt att höra att resan över gått bra.
Ha det så bra o GRATTIS!nu när du når dina drömmars mål(eller delmål).
Kramar från mamma.

#2 - - Erika:

Stort grattis till dig! Vad skönt att höra att allt har gått bra. Ser fram emot fler uppdateringar!

#3 - - Erika:

Stort grattis till dig! Vad skönt att höra att allt har gått bra. Ser fram emot fler uppdateringar!

#4 - - Lovisa:

Just Barbados hoppade vi över. Eller vi var där i 30 minuter i väntan på nytt flyg vidare till en annan ö. Trinidad har vi däremot sett. Där kan vi rekomendera att du tar dig till norra sidan av ön till Maracas bay. Där finns (fanns iaf) ett hamburgeställe som hade hajburgare. Richards shark and bake. å så en Carib på det. nom nom.

#5 - - Eva och Uffe:

Tänk att du äntligen krossat Atlanten! Grattis från oss i Tuna. Här blommar vitsipporna men det känns långt till sommaren. Há det riktigt skönt där på andra sidan!

#6 - - Mats:

Hurra! Heja skepparn!

#7 - - Caroline:

Grattis! Heja dig! Var i Kammebornia idag och pratade om dig. Det börjar bli dags att komma hem snart och lyssna på fåglarna och bjuda på te. Kram