Ordning

Efter en dag med hård kryss kom vi i går fram till Fyrudden i Gryts skärgård och kunde konstatera att det hade varit mycket slit för en så kort sträcka. När vi vaknade i morse var det fortfarande motvind men SMHI lovar ändring på det i morgon med vindar från ost eller nordost så vi beslöt oss för att stanna här tills dess. Dagen har ägnats åt att försöka få lite ordning i båten, vi har kommit en bit på väg med det men lite återstår fortfarande. Vi har även tagit en promenad och läst lite. Det kändes som att vi behövde en sådan här dag. I morgon fortsätter vi söderut igen kanske kommer vi till Västervik. Det är roligt att läsa alla kommentarer vi får här på bloggen, fortsätt gärna att skriva sådana.

/Fredrik
#1 - - scott:

det var sjönt att höra i från er igen och att allt går bra trots att det inte går så fort som ni vill.Men så är det ju att segla.

hoppas på bra segel väder önkar vi er

#2 - - BananPatrik:

Gryts skärgård är fin, hoppas vindarna blir med er snart.

#3 - - Hans Johansen, hälsade på samtidigt som lokalradion.:

Hej,
Hoppas allt är bra med Er, lovar att följa Er resa.

Ha det så bra.

Hans Johansen

#4 - - Annelie:

Hoppas allt är bra med er...

Alla hälsar

/annelie
med familj

#5 - - Tove och Anna-Karin:

Hej!

Kul att läsa om hur det går för er. Tråkigt att ni inte kommit så lång som ni ville men det går ju framåt iallafall och en dag med "städning" och promenader är ju inte helt fel. Vi är trötta på det här stället (lst) - är det försent att mönstra på???? Är inte så kräsna, kan sova var som helst.

Kram

#6 - - Sofie:

Hej kära ni!

Vad härligt allt låter! Ja, faktiskt även kylan - ingen klocka är det jag är mest avundsjuk på!

Kramar er!
/Sofie

#7 - - Mats-o:

Tjohoo! Full fart! Snart i alla fall...
Tankte mest beratta att mina foraldrar antligen har kommit till sans och skaffat en bat man kan sova i! De har investerat i en MAXI 77 som jag ska hem och provsegla forsta veckan i juni!

Vi ses i England!

#8 - - Victoria:

Hej sjöbusarna :-)
Nu börjar det ju vara så fint väder så att det är bekvämt på dagarna iallafall...Nu ska jag snart åka neråt skåneland. Ska börja sälja den 2a men ska åka ner på lördagen så att jag kan göra leveranser o sånt innan. Saknar er :-D
Stor KRAM //Vic

#9 - - Peter:

Kul att ni är iväg. kom ihåg- om ni går på grund är det antagligen störts chans nånstans i kalmar sund :-p men ta ett stopp innan bron. Det torde vara en av huvdpoängerna med resan.