Hopplöst läge...

Efter två försök att kryssa mot vind och vågor till Falster så är vi fortfarande kvar på Bornholm. Väderprognoserna ger inte mycket hopp, väst-sydväst i alla fall till söndag. Det börjar kännas lite hopplöst nu. Tiden börjar rinna iväg om vi ska komma över Biscaya innan första augusti. Ännu hinner vi men vinden måste vända snart!

Vi känner oss deppiga! Vi behöver många uppmuntrande kommentarer nu!

Fredrik & Kristina
#1 - - Bengt:

Var ute med Yuri på bistaberget idag och blev helt bortspolade av regnet som kom precis när han hade lagt andra mellansäkringen så det var bara att fortsätta och jag halkade efter och ränsade lite snabbt sen var det bara att åka hem igen. Men vad jag la märke till så blåste det åt fel håll här uppe vilket borde bli rätt för er men det kanske är annorlunda där nere ni är.

Men vi hade kul ändå. bara att satsa på nästa dag.

#2 - - Stefan o Isabella:

Lugn och fin. Har just kollat prognåsen. Det ligger ett lågtryck V om Skottland. Det flyttar sig snart . Till dess ta det lugnt. Ni ska segla flera år. Några dagar hit eller dit spelar väl ingen roll. Ha det bra.

#3 - - Mamma Anki:

Hejsan! Det var tråkigt att höra,men håll ut,snart vänder det och ni får fina vindar o bra väder.Tänker på er varje dag,ta fram era lyckobringare o tänk positivt.Det finns alltid en mening med det som sker.Lyckan kommer!Många kramar från mamma Anki.Älskar er båda.

#4 - - Anna:

Instämmer med Stefan o Isabella! Det här är er dröm, lite dåligt väder stoppar er bara tillfälligt. Se så, blås i seglen vetja! Kram /Anna o Niklas

#5 - - scott:

hej på er du snurre du har haft motgångar förut och klarat av dom tänk bara på när du tog skidorna o drog till fjällen.

pluss en massa gånger det inte har gått som du velat meb bilar o trktorer men du har klarat det med så detta kommer ni att klara av det vet jag...



mvh scott

#6 - - Enlunds:

Glad midsommar önskar Enlunds! Ni har tiden för er!

kram/gnm Gunilla