Dagar av sol!

Tack för alla uppmuntrande kommentarer, de hjälpte verkligen! Allt för många negativa tankar hade smugit sig in i våra huvuden. Nu är de uppfyllda med en massa positiva istället. När vinden vänder följer vid med helt enkelt.


Vi har satt oss ner och funderat. Meningen med den här resan var att vi skulle ha det bra och njuta av att inte känna oss bundna vid något. Vi har helt klart insett att vi måste anpassa oss efter väder och vind men förutom det finns det inget som styr oss. Accepterar vi bara att vi sitter där vi gör så kan vi inget annat göra än njuta! Sandvik som vi nu ligger i är en fin liten hamn med en fin sandstrand. På denna sandstrand övade vi oss på att bara ligga och slappa idag. Temperaturen var sådan att det var lagom att ligga och läsa men inte så varmt att vi ville bada. Många andra badade, kanske gör vi det imorgon?! Den nordliga änden på Bornholm inbjuder till den vackraste promenaden hittills. Det är som en härlig blandning av Landsort, Grekland, och fjällen. Promenaden går förbi fyren Hammer Odde. Vi har även upptäckt ett ställe med väldigt fina klätterleder (boludering) längs med promenaden. På en led fanns det till och med spår av krita. Vi är inte ensamma... Imorgon blir det troligen en promenad med en ryggsäck med fika och två par klätterskor. Vädret hittills går inte att klaga på. Vi har inte haft en enda helmulen dag sedan vi seglade över Bråviken och antalet regnskurar går att räkna på en hand. Det tråkiga är att många dagar gick åt till att deppa över vindarna. Skäms på oss!

/Kristina

#1 - - Pernilla P:

Hej Fredrik och Kristina!

Vill önska er en trevlig och skön midsommar!

Hoppsa vindarna är med er snart och önskaer er lycka till!

Kram från Stefan Scotts sambo

#2 - - Mamma Anki:

Hejsan!

Trevlig midsommar på er.Gläds med er att ni inte

tappar hoppet o önskar er lycka till på färden.

Puss o kram från mamma Anki.

#3 - - Jon:

Hej på er!



Glad midsommar önskas från Tjörn. Kattegatt är ganska sandbanksgrunt, men vid lagom vindar är det njutbar segling där. På tal om vindar blåser det oftast S/SV. Den arktiska västanvinden låter er snart passera. Hoppas på en fin tur, hälsar Jon

#4 - - Banan-Patrik och Manda:

Hejsan! Hoppas ni får tur med vindarna snart ;)! Glad midsommar på er. Spännande att följa er.

#5 - - gunilla med familj:

Hej! Glad midsommar på er, hoppas att vindarna går med er snart.

#6 - - Marianne0:

#7 - - Marianne o Bengt:

Hej! Glad midsommar på er. Njut nu när ni ligger stilla o väntar på de rätta vindarna.

Kramar från oss som firar midsommar vid Matstorp

Björn, Elsmarie, Marianne o Bengt och farmor Inga.

#8 - - Faster Eva:

Hej och Glad Midsommar!Här har vi dansat kring stången och ätit jordgubbar i både sol och regn.Hoppas vindarna är med er!!

Eva och Uffe

#9 - - Peter:

Bornholm verkar grymt! Och värt att njuta av :-)

#10 - - Anders:

Det låter ju inte alls helt oävet!

Bornholm låter ju som ett ställe man kan lära sigf att tycka om! :)



//Anders